Top sellers

No best sellers at this time

List of products by manufacturer Arganmidas

Showing 1 - 5 of 5 items
  • Er håret blevet svækket eller beskadiget efter farve, kemisk forarbejdning eller varme styling, så er Arganmidas Argan Oil Clear Hydrating Shampoo løsningen. Den genopretter håret ved at vaske deti en meget koncentreret formel der er rig på antioxidanter, re-konstruktiv keratin og fedtsyrer. Den genskaber derfor elasticitet, fugt og kontrol.

  • Arganmidas Moroccan Argan Oil Fresh Curls Essence er den perfekte løsning for dem med krøllet eller bølget hår, der bare er svær at kontrollere. Indeholdende Argan olie, naturligt rig på E-vitamin, der har vist sig at hjælpe med at forbedre og styrke hårstrå, vil denne unikke blanding af ingredienser give håret en smuk glans og samtidigt holde det...

  • Arganmidas Moroccan Argan Oil Fresh Moisturizing Cream dækker alle stylings behov, mens den fugtgiver og styrker håret. Denne fantastiske creme er Lavet med et unikt blanding af ingredienser, herunder Argan Olie der er rig på E-vitamin.

  • Dette Argan lie serum er nærende og kan bruges som en konditionering, styling og finish værktøj. Det passer perfekt med andre produkter og endda fremskynder tørretid. Dette Serum beskytter styrker, reparerer og giver håret glans, på grund af dens indhold af proteiner fedtsyrer, omega-3, vitaminer og antioxidanter. Dit hår får ganske enkelt et nyt liv.

  • Til dem der skal ud og rejse, men gider ikke slæbe på en tung shampoo og Balsam, så er denne travelkit lige noget for dem. Den indholder 50 ml Argan Olie Shampoo og 50 ml Argan Olie Balsam.

Showing 1 - 5 of 5 items

Recently Viewed

No products